Thursday, 12 May 2011

rinduenya....

Dah lama aku x post something pada blog aku....nk ckp sbuk n banyak keja x la jugak...sebab ada ja msa kosong kadang2 tue..standard la ngan tugas aku kn...hehehehe...tp dlm keadaan mcm nie pn y ala2 sbuk nie aku still x leh hilangkan perasaan rindue aku pada anak buah aku...Nur Haziqah Irdina...rasa mcm nk balik jmpa dia setiap mgu ja...kalu aku kaya boleh la aku buat mcm tue...nie nk makan hari2 pn kadang x berapa nk lepas...mcm na nk buat tambang balik kmpung aku y nilainya setiap kali balik mencecah angka 100 lebih....
Skrg nie iqah dah pandai cakap telefon...pantang aku tpn ja mesti dia suka sgt....tp bila suruh ckp bukan dia ckp dia mkn lg ada la tpn tue...apa pn ko mmg terbaik la iqah..maklang doakan ko berjaya nanti bila besar...


Thursday, 5 May 2011

FC Bio Sanitary Pad yang bermutu ini diperbuat daripada:
Bahan mentah yang berkualiti dan selamat

Tidak mengandungi agen fluoresen, agen peluntur berklorin, Dioksin atau bahan-bahan lain yang merbahaya.

100% Liputan Kapas

Ia adalah rakan sebaya para wanita yang meneman anda melalui sepanjang masa keemasan anda. FC Bio Sanitary Pad pastinya pilihan utama para wanita yang mengejar kesihatan dan kesejahteraan! 
 
Fungsi dan Kelebihannya



 ü        Mencegah senggugut
ü          Mencegah buasir
ü          Menghilangkan bau
ü          Mencegah keradangan dan membasmi kuman
ü          Menghilangkan kepanasan dan menguatkan rahim
ü          Mengawal kitaran haid
ü          Membuang angin perut
ü          Membuang darah beku di rahim
ü          Mengurangkan keputihan, kekuningan dan kegatalan faraj

heppy bestday ayah n abang

Dah seminggu lebih rasanya aku x sempat nk post something pada blog aku...sbuk apa tah aku pn x tahu...tp y pastinya aku mmg bnyak keja skrg nie...mana dengan nk jga exam student...mana lg dengan nk maintenance pc makmal...tp semua tue aku hadapi dengan tenang...heheheh....tuk pengetahuan korang semalam bestday ayah aku...ari nie pulak bestday abg aku...rasa sedih la plok sebab x dapat smbut bestday dia org....al-maklum la skrg nie aku kn dah jadi perantauan...hehehhe...pa2 pn aku nk ucapkn selamat hari lahir pada ayah n abg...semoga dipanjangkn umur n dibukakn pintu rezeki seluasnya...semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat...pnjang plak ucapan aku...hehehh...x pa setahun skali ja...y pastinya aku sayang semua...